UA EN

Документів:2965

ОЦИФРОВАНІ ВИДАННЯ З РІЗНИХ ГАЛУЗЕЙ ЗНАНЬ ІЗ ФОНДУ НАЦІОНАЛЬНОЇ БІБЛІОТЕКИ УКРАЇНИ ІМЕНІ ЯРОСЛАВА МУДРОГО

Нові надходження

ГоловнаФілософія. ПсихологіяПсихологія

Clinique de l’enfant comme structure signifiante

У клінічному дослідженні доктора психопатології та психоаналізу Андраса Спріта простежується стан дітей із південних околиць Тель-Авіва, які перебувають у важкій ситуації, пов’язаній з насильством та небезпекою. Ці діти живуть в умовах відсутності майже всього, невизначеності і війни; їх існування у світі є проблематичним. Робота також надає інформацію та підтримку для досліджень на інших територіях із подібними проблемами, таких як агломерація Йоганнесбурга в Південній Африці, фавели Ріо-де-Жанейро в Бразилії або район Бронкс у Нью-Йорк у США.

Бібліографічний опис:
Spriet, Andras. Clinique de l’enfant comme structure signifiante [Електронна копія] : espace intersignifiant, savoir inconscient, accord signifiant singulier / Andras Spriet. — Електрон. текст. дані (1 файл : 34,5 Мб). — Paris : L’Harmattan, 2022 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2023). —(Études psychanalytiques).

Оригінал друкованого документа зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Spriet A. Clinique de l’enfant comme structure signifiante : espace intersignifiant, savoir inconscient, accord signifiant singulier / Andras Spriet. – Paris : L’Harmattan, 2022. – 182 p. – (Études psychanalytiques).

З цієї ж колекції: