Головна
→
Прикладні науки. Медицина. Техніка
→
Сільське господарство
home
first_page
chevron_left
/ 476
chevron_right
last_page
unfold_more
unfold_more
zoom_out
zoom_in
refresh
refresh
Олег Проців. Торгівля та добування дичини та риби у Галичині кінця ХІХ – початку ХХ ст.
Анотація
Зміст
1. Державне регулювання торгівлі продукцією мисливства у Галичині
2. Державне управління торгівлею продукцією мисливства під час Першої світової війни
3. Правозастосування органів влади при організації торгівлі дичиною
4. Оподаткування продукції з дичини
5. Споживання дичини
6. Вартість дичини та риби
7. Ветеринарний аспект у торгівлі
8. Вплив громадських організацій на торгівлю дичиною
9. Вплив єврейської культури на торгівлю дичиною
10. Використання риби у народній медицині лікуванні
11. Торгівля дичиною у святкові дні
12. Експорт та імпорт мисливської продукції
13. Імпорт рибної продукції
14. Експорт рибної продукції
15. Організація транспортування дичини
16. Торгівля шкірою
17. Чисельність та добування дичини
17.1. Добування дичини в Галичині кінця ХІХ - та початку ХХ ст.
17.2. Добування мисливських видів дичини в Австро-Угорській імперії в кінці ХІХ – на початку ХХ ст.
17.3. Добування пернатих у країнах Європи
Висновки
Список використаних джерел
Додатки