ГоловнаПрикладні науки. Медицина. ТехнікаСільське господарство
home first_page chevron_left / 476 chevron_right last_page unfold_more unfold_more zoom_out zoom_in refresh refresh
Олег Проців. Торгівля та добування дичини та риби у Галичині кінця ХІХ – початку ХХ ст.
Анотація
Зміст
1. Державне регулювання торгівлі продукцією мисливства у Галичині
2. Державне управління торгівлею продукцією мисливства під час Першої світової війни
3. Правозастосування органів влади при організації торгівлі дичиною
4. Оподаткування продукції з дичини
5. Споживання дичини
6. Вартість дичини та риби
7. Ветеринарний аспект у торгівлі
8. Вплив громадських організацій на торгівлю дичиною
9. Вплив єврейської культури на торгівлю дичиною
10. Використання риби у народній медицині лікуванні
11. Торгівля дичиною у святкові дні
12. Експорт та імпорт мисливської продукції
13. Імпорт рибної продукції
14. Експорт рибної продукції
15. Організація транспортування дичини
16. Торгівля шкірою
17. Чисельність та добування дичини
Висновки
Список використаних джерел
Додатки