UA EN

Документів:2898

ОЦИФРОВАНІ ВИДАННЯ З РІЗНИХ ГАЛУЗЕЙ ЗНАНЬ ІЗ ФОНДУ НАЦІОНАЛЬНОЇ БІБЛІОТЕКИ УКРАЇНИ ІМЕНІ ЯРОСЛАВА МУДРОГО

Нові надходження

ГоловнаГеографія. Біографія. Історія

Проект ”Україна”

У книзі «Волинь 1939-1946 років. Окупована, але нескорена» висвітлюється один із найважчих періодів у житті Волинського краю. Автори описують ключові політичні баталії того часу, розкривають правду про драматичні сторінки минулого, ознайомлюють читача як із відомими фактами, так і з новими історичними дослідженнями. До видання увійшли наукові праці, у яких проаналізовано документи радянських спецслужб, розповіді про відомих у світі волинян, а також імена й біографії борців за незалежність, про яких мало знає широка читацька аудиторія. Матеріали доповнюють хронологія і документи, що дають можливість побачити цілісну картину волинського життя в 1939-1946 роках.

Бібліографічний опис:
Бондарук, Лариса. Проект ”Україна” [Електронна копія] : Волинь 1939-1946 років. Окупована, але не скорена / Лариса Бондарук, Богдан Зек, Тетяна Яцечко-Блаженко. — Електрон. текст. дані (1 файл : 33,4 Мб). — Харків : Фоліо, 2020 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2022).

Оригінал друкованого документа зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Бондарук Л. Проект ”Україна” : Волинь 1939-1946 років. Окупована, але не скорена / Лариса Бондарук, Богдан Зек, Тетяна Яцечко-Блаженко. — Харків : Фоліо, 2020. — 571, [1] с. : іл.

З цієї ж колекції: