UA EN

Документів:2872

ОЦИФРОВАНІ ВИДАННЯ З РІЗНИХ ГАЛУЗЕЙ ЗНАНЬ ІЗ ФОНДУ НАЦІОНАЛЬНОЇ БІБЛІОТЕКИ УКРАЇНИ ІМЕНІ ЯРОСЛАВА МУДРОГО

Нові надходження

ГоловнаСуспільні наукиОсвіта. Виховання. Дозвілля

Отчет о земских школах и земских внешкольных просветительных мероприятиях в Киевской губернии за 1911 год

У даному виданні Київського губернського земства представлено звіт про земські школи та позашкільні просвітні заходи у Київській губернії за 1911 р. До видання увійшли матеріали про кількість шкіл на території земства, учнівський та педагогічний склад, шкільні садиби, класні приміщення та обладнання, гуртожитки, вартість утримання шкіл. Також на сторінках видання представлено інформацію про вечірні класи для дорослих, народні читання та народні бібліотеки.

Бібліографічний опис:
Отчет о земских школах и земских внешкольных просветительных мероприятиях в Киевской губернии за 1911 год [Електронна копія]. — Электрон. текст. дан. (1 файл : 13,1 Мб). — Киев : Тип. Император. ун-та св. Владимира АО печ. и издат. дела Н. Т. Корчак-Новицкого, 1913 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2022).

Оригінал друкованого документа зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Отчет о земских школах и земских внешкольных просветительных мероприятиях в Киевской губернии, за 1911 год. — Киев : Тип. Император. ун-та св. Владимира АО печ. и издат. дела Н. Т. Корчак-Новицкого, 1913. — 8, 205 с. : табл.

З цієї ж колекції: