UA EN

Документів:2872

ОЦИФРОВАНІ ВИДАННЯ З РІЗНИХ ГАЛУЗЕЙ ЗНАНЬ ІЗ ФОНДУ НАЦІОНАЛЬНОЇ БІБЛІОТЕКИ УКРАЇНИ ІМЕНІ ЯРОСЛАВА МУДРОГО

Нові надходження

ГоловнаМовознавство. Література

Історія Лікаря Дуліттла. Історія Лікаря Дуліттла, його незвичайного життя на батьківщині і надзвичайних пригод в чужих країнах

Г’ю Лофтінґ (1886–1947) – британський письменник, відомий автор циклу творів про лікаря Дуліттла, який розуміє мову тварин і який їм допомагає. Перша книга про доктора Дуліттла була видана 1920 року з ілюстраціями самого Лофтінґа й одразу полюбилася читачам — і дорослим, і дітям. Історії про лікаря Дуліттла стали надзвичайно популярними в усьому світі, їх неодноразово екранізували за участі найвідоміших акторів, створювали мультфільми. У перекладі українською ця книга виходить вперше.

Бібліографічний опис:
Лофтінґ, Г’ю. Історія Лікаря Дуліттла. Історія Лікаря Дуліттла, його незвичайного життя на батьківщині і надзвичайних пригод в чужих країнах [Електронна копія] / Г’ю Лофтінґ. — Електрон. текст. дані (1 файл : 32,9 Мб). — Харків : Фоліо, 2020 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2022). —(Серія ”Шкільна бібліотека української та світової літератури”).

Оригінал друкованого документа зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Лофтінґ Г. Історія Лікаря Дуліттла. Історія Лікаря Дуліттла, його незвичайного життя на батьківщині і надзвичайних пригод в чужих країнах / Г’ю Лофтінґ. — Харків : Фоліо, 2020. — 126, [1] с., [4] арк. іл. : іл. — (Серія ”Шкільна бібліотека української та світової літератури”).

З цієї ж колекції: