UA EN

Документів:2872

ОЦИФРОВАНІ ВИДАННЯ З РІЗНИХ ГАЛУЗЕЙ ЗНАНЬ ІЗ ФОНДУ НАЦІОНАЛЬНОЇ БІБЛІОТЕКИ УКРАЇНИ ІМЕНІ ЯРОСЛАВА МУДРОГО

Нові надходження

ГоловнаСуспільні наукиВійськова справа

Пособие местным учреждениям Министерства внутренних дел для составления мобилизационных соображений и для выполнения их в случае мобилизации армии

Представлено посібник для місцевих установ Міністерства внутрішніх справ для складання мобілізаційних міркувань і для виконання їх у випадку мобілізації армії. На сторінках книги опубліковані інструкції для призову нижніх чинів запасу армії і флоту на дійсну службу. Описано постановку коней, візків та упряжі.

Бібліографічний опис:
Пособие местным учреждениям Министерства внутренних дел для составления мобилизационных соображений и для выполнения их в случае мобилизации армии [Електронна копія] / сост. Даниловым, Писаревским. — Электрон. текст. дан. (1 файл : 11,1 Мб). — Киев : Тип. Окруж. Штаба, 1897 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2023).

Оригінал друкованого документа зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Пособие местным учреждениям Министерства внутренних дел для составления мобилизационных соображений и для выполнения их в случае мобилизации армии / сост. Даниловым, Писаревским. — Киев : Тип. Окруж. Штаба, 1897. — 271, [8] с. : іл., [1] арк. табл.

З цієї ж колекції: