UA EN

Документів:2851

ОЦИФРОВАНІ ВИДАННЯ З РІЗНИХ ГАЛУЗЕЙ ЗНАНЬ ІЗ ФОНДУ НАЦІОНАЛЬНОЇ БІБЛІОТЕКИ УКРАЇНИ ІМЕНІ ЯРОСЛАВА МУДРОГО

Нові надходження

ГоловнаПрикладні науки. Медицина. ТехнікаСільське господарство

Історія мисливства та рибальства міста Кракова та Краківського повіту XIX – початку XX ст.

У монографії проаналізовано розвиток мисливства та рибальства у Кракові та Краківському повіті з середини ХІХ і до початку ХХ ст. Досліджено діяльність громадських рибальських та мисливських організацій Галичини на території Кракова. Висвітлено гуманітарні, економічні, організаційні аспекти їх діяльності. Проведено аналіз історичних джерел, які висвітлювали галузь мисливства та рибальства. Розглянуто методологічні підходи у правозастосуванні органів державної влади на воєводському та повітовому рівні.

Бібліографічний опис:
Проців, Олег Романович. Історія мисливства та рибальства міста Кракова та Краківського повіту XIX – початку XX ст. [Електронна копія] / Проців О. Р. — Електрон. текст. дані (1 файл : 42,1 Мб). — Івано-Франківськ : Фоліант, 2015 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2023).

Оригінал друкованого документа зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Проців О. Р. Історія мисливства та рибальства міста Кракова та Краківського повіту XIX – початку XX ст. / Проців О. Р. — Івано-Франківськ : Фоліант, 2015. – 87 с.

З цієї ж колекції: