Соль
Нарис М. Слепцової, що вийшов друком 1903 року, присвячено такій, на перший погляд, простій, але незамінній речовині, як харчова сіль. У виданні розказано про значення та властивості харчової солі, розглянуто способи її видобутку, подано відомості про місця видобутку кам’яної солі в різних країнах світу.
Бібліографічний опис:
Слепцова, Мария Николаевна. Соль [Електронна копія] / М. Слепцова. Электрон. текст. дан. (1 файл : 26,3 Мб). СПб. : Тип. Альтшулера, 1903 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2023). (Книжка за книжкой. Серія 1; кн. 70).
Оригінал друкованого документа зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Слепцова М. Соль / М. Слепцова. — СПб. : Тип. Альтшулера, 1903. — 100 с. – (Книжка за книжкой. Серія 1 ; кн. 70).