UA EN

Документів:2832

ОЦИФРОВАНІ ВИДАННЯ З РІЗНИХ ГАЛУЗЕЙ ЗНАНЬ ІЗ ФОНДУ НАЦІОНАЛЬНОЇ БІБЛІОТЕКИ УКРАЇНИ ІМЕНІ ЯРОСЛАВА МУДРОГО

Нові надходження

ГоловнаМатематика. Природничі наукиБіологія

Красоты природы и ее чудеса

Праця британського антрополога, археолога, біолога і ботаніка Джона Леббока (1834–1913) дає відповіді на такі питання як: які засоби для нападу і захисту є у морських тварин, і яким чином рослини справляються з проблемами і життєвими труднощами, що постають перед ними; що таке глетчер, і чому його визнано не лише цікавим з погляду науки, а й красивим природним явищем; як і чому річки не тільки змінюють своє русло, а ще й вступають у протистояння одна з одною; з якої причини з'являються вулкани та озера, і, нарешті, скільки часу йде до нас світло зірки, яка давно припинила своє існування. Про природні явища, що оточують нас, те, що ми називаємо живою і неживою природою, – все це, і не тільки, є матеріалом для наукових досліджень описаних у виданні.

Бібліографічний опис:
Лёббок, Джон. Красоты природы и ее чудеса [Електронна копія] / Джонъ Лёббокъ ; пер. с последнего англ. изд. А. Николаева. — Изд. 2-е. — Электрон. текст. дан. (1 файл : 22,3 Мб). — М. : Изд. 2-е книгопродавца М. В. Клюкина, 1902 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2023).

Оригінал друкованого документа зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Лёббок Дж. Красоты природы и ее чудеса / Джонъ Лёббокъ ; пер. с последнего англ. изд. А. Николаева. — Изд. 2-е. — М. : Изд. 2-е книгопродавца М. В. Клюкина, 1902. — 208, [1] с. : іл.

З цієї ж колекції: