UA EN

Документів:2872

ОЦИФРОВАНІ ВИДАННЯ З РІЗНИХ ГАЛУЗЕЙ ЗНАНЬ ІЗ ФОНДУ НАЦІОНАЛЬНОЇ БІБЛІОТЕКИ УКРАЇНИ ІМЕНІ ЯРОСЛАВА МУДРОГО

Нові надходження

ГоловнаСуспільні наукиПолітологія

Статут Української Поступово-Робітничої Організації «Гайдамаки» в Америці

Представлене видання є статутом української поступово-робітничої організації «Гайдамаки» в Америці. На сторінках брошури знаходиться інформація про цілі створення організації, конвенцію, її склад, делегатів та їх права, членів головного відділу та їх обов’язки, фонди та виконавчий комітет, роботу та утворення відділів, подано відомості про права дійсних членів організації.

Бібліографічний опис:
«Гайдамаки», Українська Поступово-Робітнича Організація в Америці. Статут Української Поступово-Робітничої Організації «Гайдамаки» в Америці [Електронна копія] : прийнятий на II Голов. конвенції на днях 23 і 24 верес. 1911 p. в Ню Йорку, H. Й. а поправл. III Голов. Конвенцією в Скрентон, Па в днях 30, 31 серп. і 1 верес. 1913p. — Електрон. текст. дані (1 файл : 6,82 Мб). — Ню Йорк : З друк. ”Гайдамаки”, 1913 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2021).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Статут Української Поступово-Робітничої Організації «Гайдамаки» в Америці : прийнятий на II Голов. конвенції на днях 23 і 24 верес. 1911 p. в Ню Йорку, H. Й. а поправл. III Голов. Конвенцією в Скрентон, Па в днях 30, 31 серп. і 1 верес. 1913p. — Ню Йорк : З друк. «Гайдамаки», 1913. – 58, [1] с.

З цієї ж колекції: