UA EN

Документів:2851

ОЦИФРОВАНІ ВИДАННЯ З РІЗНИХ ГАЛУЗЕЙ ЗНАНЬ ІЗ ФОНДУ НАЦІОНАЛЬНОЇ БІБЛІОТЕКИ УКРАЇНИ ІМЕНІ ЯРОСЛАВА МУДРОГО

Нові надходження

ГоловнаМатематика. Природничі наукиМатематика

Язык классической математики, как идеал языка программирования

Всі статті збірника об'єднує один загальний лейтмотив – ціна, яку доводиться платити світовій спільноті: за вузьку спеціалізацію дослідників природних предметів і процесів, а також творців рукотворних предметів і процесів, за помилкові концепції математичного моделювання досліджуваних і створюваних процесів, якими в більшості своїй керуються дослідники і конструктори цих процесів, за нігілізм дослідників і конструкторів до канонів теорії пізнання матеріалістичної філософії, особливо до канону домінування кардинального системного підходу в науковій творчості, і фінал, до якого може привести подібна наукова діяльність. З метою усунення згаданих недоліків і запобігання тупиків в розвитку природничих наук в книзі запропонована нова парадигма математичного моделювання природних і рукотворних процесів, здатна, на думку автора. впоратися з цією проблемою.

Бібліографічний опис:
Кондратенко, В. А. Язык классической математики, как идеал языка программирования [Електронна копія] / Кондратенко В. А., Кондратенко А. И. — Электрон. текст. дан. (1 файл : 27,9 Мб). — Киев : ООО «Алефа», 2010 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2021).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Кондратенко В. А. Язык классической математики, как идеал языка программирования / Кондратенко В. А., Кондратенко А. И. – Киев : ООО «Алефа», 2010. – 110 с.

З цієї ж колекції: