UA EN

Документів:2872

ОЦИФРОВАНІ ВИДАННЯ З РІЗНИХ ГАЛУЗЕЙ ЗНАНЬ ІЗ ФОНДУ НАЦІОНАЛЬНОЇ БІБЛІОТЕКИ УКРАЇНИ ІМЕНІ ЯРОСЛАВА МУДРОГО

Нові надходження

ГоловнаПрикладні науки. Медицина. ТехнікаТехніка

Пневматические шины для автомобилей

Пневматична шина, що є одним з найважливіших елементів автомобіля, складається з покришки та камери, розташованих на ободі колеса. Шина приймає вертикальне навантаження, від ваги автомобіля, і всі зусилля, що виникають у плямі контакту шини з дорогою при прискоренні, гальмуванні та повороті автомобіля. У виданні С. Дамієна зібрано детальну інформацію про використання шин, їх вулканізацію, детально розроблено питання про нагрівання пневматиків під час їзди, представлені таблиці нагрівання.

Бібліографічний опис:
Дамиен, С. Пневматические шины для автомобилей [Електронна копія] : подроб. сведения о пользовании ими и о вулканизации / Даміенъ – Ник. Орловскій. — Электрон. текст. дан. (1 файл : 23,5 Мб). — Петроград : Книгоизд-во Н. Орловского ”НИКО”, 1917 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2021).

Оригінал друкованого документа зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Дамиен С. Пневматические шины для автомобилей : подроб. сведения о пользовании ими и о вулканизации / Даміенъ – Ник. Орловскій. — Петроград : Книгоизд-во Н. Орловского ”НИКО, 1917. — XI, 262 с. : ил.

З цієї ж колекції: