UA EN

Документів:2851

ОЦИФРОВАНІ ВИДАННЯ З РІЗНИХ ГАЛУЗЕЙ ЗНАНЬ ІЗ ФОНДУ НАЦІОНАЛЬНОЇ БІБЛІОТЕКИ УКРАЇНИ ІМЕНІ ЯРОСЛАВА МУДРОГО

Нові надходження

ГоловнаСуспільні наукиЕкономіка
ГоловнаГеографія. Біографія. Історія

Экономическая география Украины

У праці українського вченого-економіста та географа, члена ВУАН, доктора політичної економії та статистики Воблого Костянтина Григоровича (1876–1947) розглянуто економічне життя в Україні першої чверті XX ст. У першому розділі видання детально розкриті питання території та населення України. Другий розділ книги охоплює теми видів промислової діяльності та напрямків сільського господарства в країні.

Бібліографічний опис:
Воблый, К. Г. Экономическая география Украины [Електронна копія] : с диаграммами и рисунками в тексте : пособие для учащихся в сред. шк. и для всех, интересующихся изучением экон. жизни на Украине / К. Г. Воблый. — Электрон. текст. дан. (1 файл : 10,9 Мб). — Киев : Тип. Губерн. Правления, 1919 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2022).

Оригінал друкованого документа зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Воблый К. Г. Экономическая география Украины : с диаграммами и рисунками в тексте : пособие для учащихся в сред. шк. и для всех, интересующихся изучением экон. жизни на Украине / К. Г. Воблый. — Киев : Тип. Губерн. Правления, 1919. — 175 с. : ил. карт.

З цієї ж колекції: