UA EN

Документів:2851

ОЦИФРОВАНІ ВИДАННЯ З РІЗНИХ ГАЛУЗЕЙ ЗНАНЬ ІЗ ФОНДУ НАЦІОНАЛЬНОЇ БІБЛІОТЕКИ УКРАЇНИ ІМЕНІ ЯРОСЛАВА МУДРОГО

Нові надходження

ГоловнаПрикладні науки. Медицина. ТехнікаСільське господарство

Ловецтво та рибальство Стрийського повіту середини XIX – першої третини XX ст.

У представленій праці О. Р. Проціва проаналізовано розвиток мисливства та рибальства у Стрию та Стрийському повіті з середини ХІХ і до початку ХХ ст. Досліджено діяльність громадських мисливських та рибальських організацій та товариств Галичини. Проаналізовано чисельність добування дичини у Стрийському повіті. Висвітлено діяльність мисливської школи у Лукавці. Проведено аналіз історичних джерел, які висвітлювали галузь мисливства та рибальства досліджуваного регіону. Розглянуто методологічні підходи у правозастосуванні органів державної влади на воєводському та повітовому рівні.

Бібліографічний опис:
Проців, Олег. Ловецтво та рибальство Стрийського повіту середини XIX – першої третини XX ст. [Електронна копія] / Проців Олег. — Електрон. текст. дані (1 файл : 5,09 Мб). — Івано-Франківськ : Фоліант, 2022 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2023).

Оригінал друкованого документа зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Проців О. Ловецтво та рибальство Стрийського повіту середини XIX – першої третини XX ст. / Проців Олег. — Івано-Франківськ : Фоліант, 2022. – 68 с.

З цієї ж колекції: