UA EN

Документів:2879

ОЦИФРОВАНІ ВИДАННЯ З РІЗНИХ ГАЛУЗЕЙ ЗНАНЬ ІЗ ФОНДУ НАЦІОНАЛЬНОЇ БІБЛІОТЕКИ УКРАЇНИ ІМЕНІ ЯРОСЛАВА МУДРОГО

Нові надходження

ГоловнаПрикладні науки. Медицина. ТехнікаСільське господарство

Торгівля та добування дичини та риби у Галичині кінця XIX – початку XX ст.

У презентованому виданні О. Р. Проціва розглянуто економічне значення експорту та імпорту мисливської продукції у Галичині кінця ХІХ – початку ХХ ст. Проаналізовано статистичні дані Галичини та інших країн Європи та практику правозастосування органів державної влади при здійсненні експортних та імпортних операцій. Виявлено закономірності й особливості експорту та імпорту мисливської продукції, їх вплив на ціноутворення дичини, якість продукції та її популяцію, традиції споживання. Розглянуто міжнародну співпрацю європейських країн та вплив міжнародних державних та громадських організацій в організації зовнішньо-економічної діяльності.

Бібліографічний опис:
Проців, Олег. Торгівля та добування дичини та риби у Галичині кінця XIX – початку XX ст. [Електронна копія] / Проців Олег. — Електрон. текст. дані (1 файл : 42,3 Мб). — Івано-Франківськ : Фоліант, 2022 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2023).

Оригінал друкованого документа зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Проців О. Торгівля та добування дичини та риби у Галичині кінця XIX – початку XX ст. / Проців Олег. — Івано-Франківськ : Фоліант, 2022. – 475 с.

З цієї ж колекції: