UA EN

Документів:2965

ОЦИФРОВАНІ ВИДАННЯ З РІЗНИХ ГАЛУЗЕЙ ЗНАНЬ ІЗ ФОНДУ НАЦІОНАЛЬНОЇ БІБЛІОТЕКИ УКРАЇНИ ІМЕНІ ЯРОСЛАВА МУДРОГО

Нові надходження

ГоловнаПрикладні науки. Медицина. ТехнікаПромисловість. Ремесла

Фабричная жизнь в Англии

Книга Аллена Кларка «Фабричне життя в Англії» вийшла друком у перекладі з англійської у 1904 році. Автор, виходець з робочої сім’ї і сам робітник, який зумів отримати освіту і стати вчителем, написав цю книгу на основі особистих вражень та офіційних матеріалів. Показавши загальні риси розвитку англійської промисловості в XIX сторіччі, автор охарактеризував розвиток фабричної системи на прикладі найбільших промислових міст графства Ланкашир. Передмову до видання написав економіст і статистик Іван Янжул.

Бібліографічний опис:
Кларк, Аллен. Фабричная жизнь в Англии [Електронна копія] / Аллен Кларкъ ; пер. с англ. А. Н. Коншин ; предисл. И. И. Янжула. — Электрон. текст. дан. (1 файл : 14,6 Мб). — М. : Посредник, 1904 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2023). —(Издание ”Посредника” для интеллигентных читателей; 104).

Оригінал друкованого документа зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Кларк А. Фабричная жизнь в Англии / Аллен Кларкъ ; пер. с англ. А. Н. Коншин ; предисл. И. И. Янжула. — М. : Посредник, 1904. — 115, [1] с. — (Издание ”Посредника” для интеллигентных читателей ; 104).

З цієї ж колекції: