UA EN

Документів:2898

ОЦИФРОВАНІ ВИДАННЯ З РІЗНИХ ГАЛУЗЕЙ ЗНАНЬ ІЗ ФОНДУ НАЦІОНАЛЬНОЇ БІБЛІОТЕКИ УКРАЇНИ ІМЕНІ ЯРОСЛАВА МУДРОГО

Нові надходження

ГоловнаРелігія. Теологія

Избранные слова Массильйона епископа Клермонского. Ч. 2

Жан-Батіст Масійон (Массільйон; 1663–1742) – французький проповідник і теолог, член Французької академії. Син бідного нотаріуса у Провансі, на 18-му році життя вступив до ордену домініканців. Ще в дитинстві він виявляв особливу схильність і здатність до проповідництва, пізніше його проповіді поклали основу його популярності, він був викликаний до Парижа і призначений директором Семінарії. Російський переклад збірника вибраних проповідей Масійона витримав три видання.

Бібліографічний опис:
Масийон, Жан-Батист. Избранные слова Массильйона епископа Клермонского [Електронна копія] / пер. с фр. Р … Ц …. — Электрон. текст. дан. — В СПб. : В тип. В. Плавильщикова, 1814 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2023). Ч. 2 : — Электрон. текст. дан. (1 файл : 29,9 Мб). — 1814 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2023).

Оригінал друкованого документа зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Масийон Ж.-Б. Избранные слова Массильйона епископа Клермонского/ пер. с фр. Р … Ц … Ч. 2. — В СПб. : В тип. В. Плавильщикова, 1814. – 211, [4] с.; 8°.

З цієї ж колекції: