UA EN

Документів:2898

ОЦИФРОВАНІ ВИДАННЯ З РІЗНИХ ГАЛУЗЕЙ ЗНАНЬ ІЗ ФОНДУ НАЦІОНАЛЬНОЇ БІБЛІОТЕКИ УКРАЇНИ ІМЕНІ ЯРОСЛАВА МУДРОГО

Нові надходження

ГоловнаМатематика. Природничі наукиБіологія

Физиология вкуса

Жан Ансельм Брілья-Саварен (1755–1826) – французький філософ, кулінар, юрист, економіст, політичний діяч, музикант. До уваги представлено його знаменитий трактат «Физиология вкуса». Книга складається з тридцяти «роздумів» про їжу та напої, які автор називав «столовими насолодами».

Бібліографічний опис:
Брилья-Саварен, Ансельм. Физиология вкуса [Електронна копія] / соч. Брилья-Саварена ; пер. на нем. яз. и доп. Карлом Фогтом. — Электрон. текст. дан. (1 файл : 26,0 Мб). — М. : Тип. А. И. Мамонтова, 1867 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2024).

Оригінал друкованого документа зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Брилья-Саварен А. Физиология вкуса / соч. Брилья-Саварена ; пер. на нем. яз. и доп. Карлом Фогтом. — М. : Тип. А. И. Мамонтова, 1867. — 454, VIII, [1] с.

З цієї ж колекції: