Головні продовольчі хліба України
У представленій монографії 1927 року, з фонду Української бібліотеки ім. С. Петлюри в Парижі, подано відомості про природні та соціально-економічні умови вирощування зернової продукції в Укараїні. Розглянуто ринкові умови виробництва хліба, відстежено динаміку використання площ засіву зернових. Порушені питання урожайності та реалізації продовольчих культур.
Бібліографічний опис:
Тенета, М. Головні продовольчі хліба України [Електронна копія] / М. Тенета ; Держ. план. коміс. УСРР, Екон.-стат. сектор УСРР. Електрон. текст. дані (1 файл : 7,67 Мб). Харків : Госп-во України, [1930?] (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2021).
Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Тенета М. Головні продовольчі хліба України / М. Тенета ; Держ. плянова коміс. УСРР, Екон.-стат. сектор УСРР. – Харків : Госп-во України, [1930?]. – 103 с. : табл.