UA EN

Документів:2851

ОЦИФРОВАНІ ВИДАННЯ З РІЗНИХ ГАЛУЗЕЙ ЗНАНЬ ІЗ ФОНДУ НАЦІОНАЛЬНОЇ БІБЛІОТЕКИ УКРАЇНИ ІМЕНІ ЯРОСЛАВА МУДРОГО

Нові надходження

ГоловнаГеографія. Біографія. Історія

З життя первісного чоловіка і сучасних дикунів

Валеріан Вікторович Лункевич (1866–1941) біолог, популяризатор та історик природознавства. Основні праці вченого присвячені історії природознавства, він є автором фундаментальної монографії з історії біології. Представлене видання репрезентувалося як один із найкращих творів популярно-наукової літератури в мистецькому українському перекладі Олени Охримович-Залізнякової. На сторінках книги розміщено інформацію про представників племен, що населяли різні континенти земної кулі, зокрема описано їх культуру, зброю, житло, одяг та харчування.

Бібліографічний опис:
Лункевич, В. З життя первісного чоловіка і сучасних дикунів [Електронна копія] / В. Лункевич ; переклала О. Охримович-Залїзнякова. — Електрон. текст. дані (1 файл : 9,39 Мб). — Jersey City : З друк. «Свободи», 1917 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2021).

Оригінал друкованого документа зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Лункевич В. З життя первісного чоловіка і сучасних дикунів / В. Лункевич ; переклала О. Охримович-Залїзнякова. — Jersey City : З друк. «Свободи», 1917. — 80 с. : іл.

З цієї ж колекції: