UA RU EN

Документів:1144

ОЦИФРОВАНІ ВИДАННЯ З РІЗНИХ ГАЛУЗЕЙ ЗНАНЬ ІЗ ФОНДУ НАЦІОНАЛЬНОЇ БІБЛІОТЕКИ УКРАЇНИ ІМЕНІ ЯРОСЛАВА МУДРОГО

Нові надходження

ГоловнаМатематика. Природничі наукиПриродознавство

Образование белковых веществ в созревающих семенах

Микола Іларіонович Васильєв (1875–1930) – хімік, науковець в галузі агрономії та агрономічної хімії, автор праць з загального землеробства та біології сільськогосподарських рослин. Дослідження науковця, що вийшло друком в Києві 1911 року, присвячене малодослідженому на той час процесу визрівання насіння. У роботі на базі десятирічних спостережень розглянуто хіміко-фізіологічні основи синтезу речовин у насінні, що визріває.

Бібліографічний опис:
Васильев, Н. И. Образование белковых веществ в созревающих семенах [Електронна копія] / Н. И. Васильевъ. — Электрон. текст. дан. (1 файл : 19,4 Мб). — Киев : Тип. С. В. Кульженко, 1911 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2022).

Оригінал друкованого документа зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Васильев Н. И. Образование белковых веществ в созревающих семенах / Н. И. Васильевъ. — Киев : Тип. С. В. Кульженко, 1911. — 127 с.

З цієї ж колекції: