UA EN

Документів:2872

ОЦИФРОВАНІ ВИДАННЯ З РІЗНИХ ГАЛУЗЕЙ ЗНАНЬ ІЗ ФОНДУ НАЦІОНАЛЬНОЇ БІБЛІОТЕКИ УКРАЇНИ ІМЕНІ ЯРОСЛАВА МУДРОГО

Нові надходження

ГоловнаМовознавство. Література

Дев’яносто третій рік

Віктор-Марі Гюґо (1802–1885) французький письменник, драматург, поет, публіцист, громадський діяч. «Дев’яносто третій рік» – останній роман автора про останні дні Великої французької революції, про найбільш жахливий її період - Терор. Це книга про почуття обов'язку, що входить в конфлікт з почуттями любові. Про непримиренність поглядів та намагання досягти компромісу. Про залучення іноземної допомоги у громадянському конфлікті. Французький народ пройшов нелегкий шлях у своєму становленні однією з найвеличніших націй у світі. Блискуча хроніка і водночас захопливий історичний роман, повний пригод та неочікуваних сюжетних поворотів.

Бібліографічний опис:
Гюго, Віктор. Дев’яносто третій рік [Електронна копія] : [роман] / Віктор Гюго. — Електрон. текст. дані (1 файл : 46,8 Мб). — Київ : Молодий більшовик, 1935 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2022).

Оригінал друкованого документа зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Гюго В. Дев’яносто третій рік : [роман] / Віктор Гюго. — Київ : Молодий більшовик, 1935. — 300 с.

З цієї ж колекції: