UA EN

Документів:2851

ОЦИФРОВАНІ ВИДАННЯ З РІЗНИХ ГАЛУЗЕЙ ЗНАНЬ ІЗ ФОНДУ НАЦІОНАЛЬНОЇ БІБЛІОТЕКИ УКРАЇНИ ІМЕНІ ЯРОСЛАВА МУДРОГО

Нові надходження

ГоловнаГеографія. Біографія. Історія

На щиті. Донецький аеропорт

Друга книга тритомника – про загиблих у «котлі» Цвітних Пісків, про розстріляну Луганщину під містом промовистого імені – Щастя, про донецький форпост – ДАП, що у свідомості громадян постає «символом», за який полягли герої-кіборги, полонені й розстріляні після тортур. Спогади про загиблих українських воїнів, що захищали нашу землю в перші дні, тижні, місяці й роки російсько-української війни. Це біль живих, який не минає, їхня туга за втраченим, а також нагадування людям цивільним, хто заплатив найдорожчу ціну за їхній спокій і добробут.

Бібліографічний опис:
Вовк, Ірина. На щиті [Електронна копія] : спогади родин загиблих воїнів : [у 3 т.] / Ірина Вовк. — Електрон. текст. дані. — Харків : Фоліо, 2020 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2022). —(Хроніка). Ч. 2 : Донецький аеропорт. — Електрон. текст. дані (1 файл : 45,4 Мб). — 2020 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2022).

Оригінал друкованого документа зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Вовк І. На щиті : спогади родин загиблих воїнів : [у 3 т.]. Ч. 2 : Донецький аеропорт / Ірина Вовк. — Харків : Фоліо, 2020. — 571, [1] с. : іл. – (Хроніка).

З цієї ж колекції: